Impressum

Cosmic Media Ltd
Suite A, Bank House
81 Judes Road
Egham
TW20 0DF
England
Company Number: 14992089

Neem contact met ons op:
Telefoon: N/A
E-mail:
[email protected]

Vertegenwoordigd door: Thomas Straubhaar

Heb je vragen? Neem contact met ons op We verwelkomen kritiek, suggesties en onderwerpvoorstellen. Neem contact op met onze redactie.

EU-lijngeschillenbeslechting
De Europese Commissie biedt een online platform voor geschillenbeslechting (OS): https://ec.euruopa.eu/consumers/odr.
U vindt ons e-mailadres in de juridische mededeling hierboven

Beslechting van consumentengeschillen
Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Afwijzing van aansprakelijkheid
Verantwoordelijkheid voor de inhoud:

Volgens § 7 (1) TMG zijn wij als dienstverlener verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetten. Volgens § 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren in overeenstemming met de algemene wetgeving blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in deze context is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete overtreding. Als we ons bewust worden van relevante wetsovertredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Verantwoordelijkheid voor links:

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Wij kunnen daarom geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. Op het moment van linken werden de gelinkte pagina's gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Illegale inhoud was op dat moment niet zichtbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter onredelijk zonder concreet bewijs van een strafbaar feit. Als we kennis krijgen van strafbare feiten, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de beheerders van deze pagina's gecreëerde inhoud en werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor reproductie, bewerking, verspreiding en elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé-, niet-commercieel gebruik. Als de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden wordt als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks kennis krijgen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als wij op de hoogte zijn van eventuele overtredingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.